Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquí podràs veure què fem amb les dades personals que recollim i els drets de què disposes en relació a ells.

És la teva responsabilitat llegir atentament aquesta política de privacitat. En visitar el nostre lloc web, acceptes les pràctiques descrites en aquesta política de privacitat. Si no estàs d’acord amb ella, no tens permís per accedir o utilitzar la nostra pàgina web.

 

Quina informació recollim i per què?

Quan et connectis amb nosaltres a través de qualsevol dels canals, recopilarem les teves dades de registre amb les següents finalitats:

– per processar la teva sol·licitud de compra de productes (o la de la teva organització o empresa) i poder proveir-te dels nostres productes.

– per gestionar el teu registre com a usuari.

– per atendre les teves consultes.

– per enviar-te les nostres comunicacions.

-per realitzar anàlisis estadístiques i monitorització del funcionament de les nostres pàgines per tal de millorar les nostres activitats comercials. Amb aquesta finalitat, recollim el comportament de l’usuari pel que fa a la navegació per les nostres pàgines.

 

Què passa si ens facilites dades de tercers?

Si ens proporciones dades personals de terceres persones, garanteixes haver-los informat sobre les finalitats i la forma en què necessitem tractar les seves dades personals.

 

Quina informació podem divulgar a tercers?

Per complir les finalitats indicades en la present Política de Privadesa, de vegades pot ser necessari que cedim alguna de les teves dades personals a terceres parts que ens donen suport en els serveis que t’oferim. A saber:

– Entitats financeres.

– Proveïdors i col·laboradors de serveis de logística, transport i lliurament.

Els proporcionarem a aquestes companyies la informació personal mínima necessària per brindar el servei. Han de mantenir la confidencialitat de la informació i se’ls prohibeix utilitzar aquesta informació per a qualsevol altre propòsit.

 

Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Tractarem les teves dades durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat corresponent, a més els conservarem posteriorment degudament guardats i protegits durant el temps en què poguessin sorgir responsabilitats derivades del tractament, en compliment amb la normativa vigent en cada moment. Un cop prescriguin les possibles accions en cada cas, procedirem a la supressió de les dades personals.

 

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

 

  • Dret d’accés: pots demanar que et confirmin si estan sent tractats o no les teves dades personals. En el cas que la resposta sigui afirmativa, tens dret a conèixer amb quin propòsit es fan servir aquestes dades, quin tipus de dades s’estan processant o a qui s’han revelat aquestes dades, entre d’altres aspectes.
  • Dret de rectificació: tens dret a que es modifiquin les dades recollides que siguin inexactes o continguin algun error.
  • Dret d’oposició: tens dret a oposar-te en qualsevol moment a que les teves dades personals siguin objecte de tractament.
  • Dret de supressió (Dret a l’oblit): Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades.
  • Retirar el consentiment: tens dret a retirar en qualsevol moment el consentiment donat prèviament al tractament de les teves dades.
  • Dret a presentar una queixa davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: Si consideres que els teus drets han estat vulnerats, podràs interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb domicili al carrer Jorge Juan 6, 28001 de Madrid, telèfon 901.100.099, i lloc web és

 

Per exercir un d’aquests drets, pots dirigir-te a Tintea Clot, indicant “exercici drets protecció de dades” a través de la següent adreça electrònica: info@tinteaclot.com.

 

Si no estèssis d’acord en que tractem les teves dades, has de comprendre que és possible que no siguem capaços de proporcionar-te accés i el dret a usar el nostre lloc web.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Elena Freile (Tintea Clot)

CIF: 40993010H

Adreça postal: C / Rogent num. 17 08026 Barcelona

Correu electrònic: info@tinteaclot.com